(+382 202) 19905

HB donirala beranskoj bolnici najsavremeniji CTG aparat

HB donirala beranskoj bolnici najsavremeniji CTG aparat
Izvor: Antena M 

Hipotekarna banka, prepoznata po svojim aktivnostima društvene odgovornosti, je u cilju stvaranja boljih uslova liječenja, njege i boravka u zdravstvenim ustanovama, donirala najsavremeniji CTG aparat Odjeljenju za akušerstvo i ginekologiju Opšte bolnice Berane.

''Želim da se zahvalim Hipotekarnoj banci koja je prepoznala potrebe zajednice u kojoj posluje. A potrebe zajednice najizraženije su upravo u ustanovama u kojima se ljudi liječe, posebno na odjeljenjima gdje nastaje novi život. Hipotekarna banka je donirala najsavremeniji prenosni CTG aparat tj. fetalni monitor za praćenje razvoja i dijagnostiku fetusa Odjeljenju za akušerstvo i ginekologiju, a pozivamo i ostale subjekte u društvu da slijede njihov primjer'', naglasio je direktor Opšte bolnice Berane Budimir Dabetić.


Ovim činom Hipotekarna banka je pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ima razumijevanja, volje i želje da podrži zdravstveni sistem i zajednicu u kojoj posluje i pripada.

Direktor filijale Hipotekarne banke u Beranama, Rade Novović istakao je:

''Ova donacija potvrđuje kontinuirano nastojanje Hipotekarne banke da dugoročno poboljša uslove liječenja u medicinskim ustanovama širom Crne Gore, pa će uz pomoć ovog najsavremenijeg aparata naši budući najmlađi građani imati još bolju dijagnostiku a time i brzu i adekvatnu njegu u okviru ove institucije. Ponosni smo da smo u prilici da sam čin rađanja djeteta majkama iz Berana bude što mirniji''.

Da podsjetimo, u prethodnom periodu, u oblasti zdravstva, Hipotekarna banka je krevetima opremila novootvoreno odjeljenje bolnice Danilo I na Cetinju, učestvovala u nabavci najsavremenijih ambulantnih vozila za Dom zdravlja Podgorica i Urgentni centar KBC-a, učestvovala u kupovini defibrilatora za Dom starih u Bijelom Polju i dr.Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat