(+382 202) 19905

Gift kartica

Idealan poklon za sve prilike

Svi znamo koliko kupovina poklona može da bude komplikovana. Zato smo pripremili jednostavno rješenje - Visa Gift kartice, idealne poklone koje možete koristiti u svakoj prilici: za rođendane, praznike, rođenja djece, godišnjice, svadbe i sve druge vesele događaje, kada želite da svojim najdražima ili prijateljima poklonite nešto vrijedno.

Ove debitne platne kartice su dio međunarodne mreže i mogu se koristiti za plaćanje robe ili usluga na bilo kojem prodajnom mjestu na svijetu koje prima Visa kartice, kao i za plaćanje na Internetu.

Pored toga, sredstva sa kartice se mogu podići bez provizije na bilo kom bankomatu u zemlji ili inostranstvu.

Kako funkcioniše?

Na svaku karticu uplaćujete iznos koji želite da poklonite, koji će potom novi vlasnik kartice-poklona moći da troši prema svojim željama.

Glavne prednosti

  • namijenjena je svima
  • sami birate iznos koji želite da poklonite sa karticom
  • može se koristiti na bilo kojem prodajnom mjestu
  • omogućava podizanje gotovine bez provizije, na bilo kom bankomatu u zemlji ili inostranstvu
  • nema mjesečne članarine
  • prva uplata na karticu je besplatna

Kako funkcioniše?

Korisnik Visa Gift kartice mogu biti svi građani Crne Gore, strana fizička lica zaposlena u ambasadama, diplomatsko-konzularnim predstavništvima ili strana lica sa prebivalištem u Crnoj Gori.

Minimalni iznos pojedinačne uplate na karticu je 20 EUR, a maksimalni 2.000 EUR.

Prvo punjenje kartice je besplatno, a nakon toga se naplaćuje 1,00 % od iznosa uplate (minimalno 0,50 EUR). Naknada za izdavanje Visa Gift kartice iznosi 5 EUR.

Rok važenja Visa Gift kartica je 12 mjeseci, a reizdate kartice takođe važe 12 mjeseci.

U ponudi imamo spremne već izrađene Visa Gift kartice sa standardnim tekstom (npr. „Najljepše želje“), koje možete kupiti na našim šalterima za samo par minuta i odmah ih pokloniti.

Moguće je izraditi i karticu sa posebnom porukom, dužine do 20 karaktera, a tačan tekst klijent predaje na popunjenoj Pristupnici, zajedno sa ostalim važnim podacima. U ponudi imamo i Visa Gift Foto kartice, koje na prednjoj strani imaju fotografiju po vašem izboru.

Važna napomena: Visa Gift platna kartica glasi na klijenta koji je kupuje i on potpisuje sva potrebna dokumenta.

Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat