(+382 202) 19905

Mastercard PayPass Stiker

Kompaktna kartica za lako beskontaktno plaćanje

Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom su za sve svoje postojeće i buduće korisnike pripremili najnoviji hit u svijetu beskontaktnog plaćanja: Mastercard Premium PayPass Stiker, platnu karticu koju možete držati bilo gde.

Svoju Sticker karticu možete zalijepiti na bilo koji predmet koji uvek nosite sa sobom, na primer mobilni telefon ili privezak za ključeve. Tako ćete uvijek uz sebe imati dovoljno novca, bez brige koju donosi nošenje gotovine ili novčanika.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji beskontaktnog plaćanja PayPass, plaćanje računa do 15 EUR se obavlja samo prislanjanjem kartice na POS terminal, bez potrebe za unošenjem PIN-a.

Kome je namijenjena?

Mastercard Premium PayPass Stiker platnu karticu mogu dobiti svi korisnici usluga Crnogorskog Telekoma koji otvore Premium tekući račun u Hipotekarnoj banci.

Premium karticu možete dobiti ako imate aktivan bilo koji od servisa Telekoma: internet, fiksna telefonija, Extra TV, mobilna telefonija (postpaid ili prepaid) ili Mobilni internet. Pod aktivnim se podrazumijeva da nije isključen u oba smjera, bilo zbog neplaćanja računa ili nekog drugog razloga.

Glavne prednosti

  • bezgotovinsko plaćanje u zemlji i inostranstvu bez provizija i naknada
  • brzo PayPass beskontaktno plaćanje, bez unošenja PIN-a za male kupovine
  • brojni popusti i povoljnosti za vlasnike kartice kod Premium partnera
  • mogućnost plaćanja na rate

Kod svih Premium partnera, na više od 1.000 prodajnih mjesta širom Crne Gore, mogu se ostvariti popusti do 25%, a kupovina na do 12 rata bez kamate omogućena je kod prodavaca sa kojima Banka ima potpisan Ugovor o prodaji na rate.

Kako funkcioniše?

Stiker kartica se koristi kao i bilo koja druga platna kartica: na mreži POS terminala i bankomata u zemlji i inostranstvu, na svim prodajnim mjestima označenim sa logoom kompanije Mastercard, kao i za kupovinu na Internetu.

Za transakcije iznosa do 15 EUR nije potrebno unositi PIN, već je dovoljno prisloniti Stiker karticu na POS terminal opremljen podrškom za PayPass tehnologiju beskontaktnog plaćanja. Za transakcije veće od 15 EUR unos PIN-a je obavezan.

Uz pomoć ove kartice moguće je plaćanje telefonskog računa u T-Centrima i na bankomatima Hipotekarne banke bez provizije, kao i kupovina dopune za Telekom prepaid račune na bankomatima Hipotekarne banke.

Gubitak kartice, bilo da je izgubljena ili ukradena u zemlji ili inostranstvu, odmah treba prijaviti na telefon +382 19905 (dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini) ili u našoj najbližoj poslovnici.

Kako se dobija?

Da biste postali korisnik Mastercard Premium PayPass Stikera (i kartice) nije neophodno da primate platu preko Hipotekarne banke. Dovoljno je da ste korisnik usluga Crnogorskog Telekoma i da otvorite račun u Hipotekarnoj banci.

Mastercard Premium PayPass Stiker je sastavni dio paketa Premium Smart.

Troškovi korišćenja

Naknada za izdavanje5,00 EUR
Mjesečna članarina1,50 EUR
Plaćanje na POS terminalimabez provizije


Za korišćenje mogućnosti kupovine na rate i sve ostale informacije pozovite Call Centar Hipotekarne banke na broj 19905.

Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat