(+382 202) 19905

Mastercard Platinum PayPass Porto Premier

Jedinstvena kartica na tržištu Crne Gore

U saradnji sa Porto Montenegro predstavljamo vam jedinstvenu platnu karticu na tržištu Crne Gore. Ova kartica je član najprestižnijeg kluba Mastercard Platinum platnih kartica koje vlasnicima obezbjeđuju poseban prestiž i status gdje god da plaćaju.

Pored najmodernije PayPass tehnologije za beskontaktno plaćanje, koja ubrzava i pojednostavljuje proces plaćanja na preko 2 miliona prodajnih mjesta širom svijeta, ove kartice su opremljene i čip tehnologijom, čime se garantuje potpuna sigurnost plaćanja.

Kome je namijenjena?

Nastala kroz partnerstvo Hipotekarne banke i Porto Montenegra, ova kartica je namijenjena prije svega stanovnicima Porto Montenegra. Za detalje pozivamo vas da dođete u našu poslovnicu u zgradi Teuta u kompleksu Porto Montenegro.

Glavne prednosti

  • bezgotovinsko plaćanje u zemlji i inostranstvu bez naknada i provizija
  • brzo PayPass beskontaktno plaćanje, bez unošenja PIN-a za male kupovine
  • mogućnost korišćenja kartice za kupovinu putem Interneta
  • mogućnost podizanja gotovine na bankomatima
  • mogućnost prijema sigurnosne SMS poruke za svaku obavljenu transakciju
  • instant popusti do 25 % u prodajnim objektima sa kojima Hipotekarna Banka ima ugovorenu saradnju na teritoriji Crne Gore i samog Porto Montenegro Village
  • učešće u Mastercard Elite programu za sve vlasnike kartica
  • mogućnost besplatnog korišćenja usluga Biznis kluba na aerodromima „Nikola Tesla“ u Beogradu i „Vienna International Airport“ u Beču

Kako funkcioniše?

U saradnji sa Porto Premier partnerima, vlasnicima ove kartice obezbijedili smo specijalne uslove kupovine u prodajnim objektima širom Crne Gore i u samom Porto Montenegro kompleksu. Pored instant popusta do 25 % na kupovine u ovim objektima, vlasnici ove kartice mogu računati i na dodatne pogodnosti.

Spisak Porto Premier partnera i obezbijeđenih popusta možete pronaći na ovom linku.

Pored osnovne kartice, čiji je vlasnik ujedno i vlasnik računa za koji je vezana, moguće je na zahtjev izdati i jednu ili više dodatnih kartica. Sve transakcije po osnovu korišćenja osnovne i dodatnih kartica terete račun korisnika osnovne kartice. Dodatna kartica se izdaje samo uz saglasnost vlasnika računa osnovne kartice. Rok važenja osnovne i dodatnih kartica je 2 godine, i automatski se produžavaju po isteku tog roka na isti period.

Gubitak kartice, bilo da je izgubljena ili ukradena u zemlji ili inostranstvu, odmah treba prijaviti na telefon +382 19905 (dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini) ili u našoj najbližoj poslovnici.

Troškovi korišćenja kartice

Naknada za izdavanje osnovne kartice5,0 EUR
Naknada za izdavanje dodatne kartice  2,0 EUR
Plaćanje na POS terminalima  bez provizije
Podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke              1,00 % (min. 2 EUR)
Podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka3,00 % (min. 3 EUR)

 

Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat