(+382 202) 19905

Visa Sprint kartica
Osnovna kartica za sva vaša plaćanja

Visa Sprint Debit payWave je debitna platna kartica zaštićena čipom i predstavlja najzgodniji način da vaš novac uvijek nosite sa sobom, a da on pri tom bude bezbjedan. Ovom karticom možete plaćati robu i usluge na brojnim prodajnim mjestima koje primaju Visa kartice, a jedino ograničenje koje imate je limit kartice, koji predstavlja zbir stanja na vašem računu i dozvoljenog prekoračenja koje vam može biti odobreno.

Pored najsigurnije čip tehnologije, Visa Sprint Debit sadrži i podršku za payWave beskontaktno plaćanje. Uz pomoć ove tehnologije možete plaćati račune iznosa do 15 EUR bez unošenja PIN koda, već samo prinošenjem kartice POS terminalu opremljenim podrškom za payWave tehnologiju. Plaćanje iznosa preko 15 EUR možete izvršiti na isti način, ali uz obavezan unos PIN koda.

Kome je namijenjena?

Visa Sprint Debit payWave je namijenjena prvenstveno redovnim klijentima Banke, ali i svim ostalim punoljetnim licima (rezidentima i nerezidentima) koji jednostavnim otvaranjem računa u Hipotekarnoj banci mogu postati vlasnici ove kartice.

Uz ovu karticu sva sredstva na vašem računu su vam raspoloživa u svakom trenutku, nezavisno od toga da li ste u zemlji ili u inostranstvu. Nema rizika posjedovanja velike količine gotovine, a ako vam je gotovina ipak potrebna možete lako doći do nje, jednostavnim podizanjem sa široke mreže bankomata.

Glavne prednosti

  • bezgotovinsko plaćanje u zemlji i inostranstvu bez provizija i naknada
  • besplatno podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarna banke
  • mogućnost korišćenja kartice za kupovinu putem Interneta
  • brzo payWave beskontaktno plaćanje
  • mogućnost korišćenja dozvoljenog prekoračenja po računu
  • mogućnost prijema sigurnosne SMS poruke za svaku obavljenu transakciju

Kako funkcioniše?

Korišćenje kartice je moguće na mreži POS terminala i bankomata u zemlji i inostranstvu, na svim prodajnim mjestima označenim sa logoom kompanije Visa, dakle na ukupno 24 miliona prodajnih mjesta i preko 850 hiljada bankomata širom svijeta.

Karticu možete koristiti i za kupovinu na Internetu, s tim što vam preporučujemo da svoje transakcije ograničite na Web sajtove koji koriste CVV standard za potvrdu identiteta vlasnika kartice.

Osnovni korisnik kartice je osoba koja je vlasnik računa i po jednom računu se može izdati samo jedna osnovna kartica. Na nju može biti izdato više dodatnih kartica, a sve transakcije po osnovu korišćenja dodatnih kartica terete račun korisnika osnovne kartice. Dodatna kartica se izdaje samo uz saglasnost vlasnika računa osnovne kartice. Rok važenja osnovne i dodatnih kartica je 3 godine i automatski se produžavaju po isteku tog roka.

Gubitak kartice, bilo da je izgubljena ili ukradena u zemlji ili inostranstvu, odmah treba prijaviti na telefon +382 19905 (dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini) ili u našoj najbližoj poslovnici.

Troškovi korišćenja kartice

Naknada za izdavanje karticebez naknade
Mjesečna članarina0,80 EUR
Plaćanje na POS terminalima     bez provizije
Podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne bankebez provizije
Podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka  3,00 % (min. 3 EUR)                    

Potrebna dokumentacija za dobijanje kartice

Da biste mogli da dobijete Visa Sprint Debit payWave karticu, potrebno je da u jednoj od naših poslovnica podnesete sledeću dokumentaciju:

  • popunjenu pristupnicu za Visa Sprint Debit payWave karticu
  • fotokopiju lične isprave (lične karte ili pasoša)
Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat