(+382 202) 19905

Besplatno Generali putno zdravstveno osiguranje


Istražujte svijet bez nepotrebne brige

 

Generali Montenegro međunarodno putno osiguranje će vam obezbijediti bezbrižan boravak u inostranstvu, jer je tu za vas u slučaju nepredviđenih problema.
Za sve korisnike kreditnih kartica Hipotekarne banke, ovo osiguranje je potpuno besplatno.

 

Kako funkcioniše?

 Prilikom turističkog ili poslovnog putovanja u inostranstvo, Green World kartica vam garantuje sigurnost i zaštitu, putem plaćanja troškova medicinskih usluga i pružanja različitih usluga asistencije, ugovorenih sa Generali osiguranjem.

 U slučaju nepredviđenih okolnosti, kao što su bolest, nesrećan slučaj ili potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, polisa međunarodnog putnog osiguranja Generali Osiguranje Montenegro je vaš oslonac. Ona predstavlja sredstvo plaćanja hitnih medicinskih usluga na putovanju i tokom boravka u inostranstvu, posredstvom Dežurnog centra asistentske kompanije Europ Assistance.

 Možete da odaberete pokriće koje će u najvećoj mjeri zadovoljiti vaše potencijalne potrebe, pa se stoga usluge Generali Montenegro međunarodnog putnog osiguranja mogu proširiti i na usluge poput upućivanja na najbližu šlep službu, advokata i novčane pozajmice.

 Generali Osiguranje Montenegro ima reputaciju hitrog saveznika onda kada je pomoć na licu mjesta prijeko potrebna. To se postiže zahvaljujući stručnom timu koji je uvijek spreman da odgovori na zahtjeve svojih osiguranika.

Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat