(+382 202) 19905

HB klik - Elektronsko bankarstvo

Upravljajte vašim novcem sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje doba

Slijedeći trendove i sa željom da klijentima pružimo što kvalitetnije i istovrijemeno napredne bankarske usluge, uveli smo uslugu HB klik, servis za elektronsko bankarstvo putem interneta uz pomoć kojeg štedite vaše vrijeme, smanjujete troškove i još jednostavnije obavljate sve bankarske transakcije.

Kako funkcioniše HB klik?

HB klik omogućava korisnicima, vlasnicima računa u Hipotekarnoj banci, raspolaganje sredstvima na računu 24 sata dnevno, nezavisno od radnog vremena Banke, a sve što vam je potrebno je računar sa pristupom internetu.

Korisnik ove usluge može u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta provjeriti stanje transakcionih računa i obavljene promete, vršiti prenos sredstava s računa na račun, plaćati sve vrste računa i troškove učinjene karticama, platiti obaveze po kreditu…

Dakle, koristeći ovaj servis umjesto da trošite vrijeme na dolazak u banku i čekanje na šalteru, mjesečne račune možete plaćati iz svoje fotelje, i to uz manje troškove u odnosu na plaćanje na šalteru banke ili pošte.

Kako se aktivira usluga HB klik?

Da biste postali korisnik usluge HB klik, potrebno je da imate otvoren račun u Hipotekarnoj banci i računar sa pristupom internetu, a sve što je potrebno da aktivirate HB klik je da popunite i potpišete pristupnicu, koju ćete predati u bilo kojoj od poslovnica naše Banke.

Nakon što primite HB klik karticu, usluga je aktivirana. HB klik kartica služi za identifikaciju i autorizaciju korisnika pri ulasku u sistem internet bankarstva, te garantuje apsolutnu sigurnost i pouzdanost ovog načina upravljanja vašim sredstvima.

Sve dodatne informacije možete dobiti svakim radnim danom od 8 do 16 časova pozivom na broj našeg call centra +382 19905.

Troškovi korišćenja – fizička lica

Priključenje na servis HB klik3,00 EUR
Mjesečna naknada1,0 EUR
Mjesečna naknada ako se koristi zajedno sa mHB klik1,5 EUR


Troškovi korišćenja – pravna lica

Priključenje na servis HB klik5,00 EUR
Mjesečna naknada2,0 EUR
Mjesečna naknada ako se koristi zajedno sa mHB klik3,2 EUR


 Prijavite se na NOVI HB klik:
 NOVI HB klik - Hipotekarna banka

Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat